Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Közös szolgálaton a Claudius és a Sárvár PE

Közös szolgálaton a Claudius és a Sárvár PE

Három napos rendezvény keretében közös szolgálatot látott el a Claudius Polgárőr Egyesület és a Sárvár Város Polgárőr Egyesülete.

Sárváron a Vadkert Majorban, 2021.július 16-18-a között került megrendezésre a Sárvár CACIB Show, a Nemzetközi Kutyakiállítás és Kisállat-felszerelés Vásár. Az előzetes nevezések után óriási érdeklődésre számítottak a szervezők, ahová több mint 2000 kutya érkezett gazdáikkal, látogatókkal.

A nemzetközi eseményen kutyás bemutatókkal, kutyás előadásokkal, felszerelés vásárral, több kategóriában meghirdetett versenyekkel és kiállításokkal színesítették a programokat.

A szervezők az előzetes felmérések alapján nagy mértékű gépjármű forgalomra számítottak, ami helytállónak bizonyult, hiszen 200-250 autó érkezett a helyszínre. Azok biztonságos közlekedésének segítésére, parkoltatására polgárőrök ügyeltek.

Szombathelyről a Claudius Polgárőr Egyesület naponta 3-4 fővel segítette a sárvári polgárőrök és a rendezők munkáját. Sárvár Város Polgárőr Egyesülete a hétvégén összesen 10 fővel vett részt a feladatellátásban. Ezek közt jelzőőri tevékenység, parkoltatás, parkolóőrzés szerepelt.

A szolgálati idő alatt nagy segítséget jelentettek a polgárőrségnél rendszerbe állított EDR rádiók a belső kommunikációban.